Beheer en bewaak de S-Serie VoIP PBX eenvoudig en veilig met Yeastar Remote management.

Yeastar Remote Management is een platform waarmee u centraal en eenvoudig de PBX van de S-Serie op afstand beheert en monitort.

Wat is uw voordeel

Vooral veel gemak en controle. Yeastar Remote Management geeft overzicht en informatie over meerdere centrales in uw beheer. Het biedt u een duidelijk overzicht van de huidige status van de telefooncentrales welke bij uw klanten in gebruik zijn

Overzicht van centrales​

Alle aangesloten Yeastar telefooncentrales zijn te vinden in de lijst. In deze lijst kunt u zien welke centrale online / offline is, heeft u toegang tot apparaat op afstand, en kunt u centrales toevoegen of verwijderen.

Verbeterde beveiliging

Het is niet meer noodzakelijk om poorten open te zetten (port forwarding) om toegang tot de PBX te krijgen. Het Yeastar Remote managementsysteem maakt gebruik van HTTPS en een gecodeerde SSH-tunnel om toegang mogelijk te maken.

De kosten

Het Yeastar Remote Management kunt u bij ons aanvragen. De kosten zijn € 120,- per jaar. U kunt dan maximaal 10 PBX centrales beheren. Een extra PBX centrale toevoegen kost eenmalig € 18,- dus geen jaarlijkse terugkerende kosten.

Word ook Yeastar reseller!