Yeastar Linkus Mobile Client overal verbonden

Linkus is te gebruiken op Apple iOS en op Android mobiele telefoon. Linkus verbindt met de Yeastar S-Serie & P-serie VoIP PBX en geeft een in-office ervaring. Mis nooit meer een oproep wanneer u niet op kantoor bent. Bovendien verminderen de mobiele gesprekskosten doordat VoIP-telefoongesprekken via de telefooncentrale op kantoor lopen.

Neem je vaste werkplek mee

Het kantoor-telefoonnummer gaat overal mee naartoe. Mobiele gebruikers zijn steeds bereikbaar op het telefoonnummer van kantoor. Het eigen mobiele telefoonnummer hoeft niet te worden gebruikt.

Overzichtelijk

Het extensie-overzicht geeft een overzicht van alle telefoons op kantoor. Zo is eenvoudig te zien of een collega beschikbaar is en kan er eenvoudig worden doorverbonden.

Verbeterde ervaring met de nieuwe Callkit

De gesprekken via Linkus hebben de look and feel van een standaard telefoongesprek door het gebruik CallKit op Apple iOS 10. De telefoon gaat nu over met de standaard gebruikers interface van Apple iOS. De VoIP gesprekken krijgen hiermee een hogere prioriteit en minder onderbrekingen.

Slim design en gebruiksvriendelijk

Linkus is ontworpen om bellen prettig en makkelijk te maken. Bij het intoetsen van een telefoonnummer wordt het telefoonnummer aangevuld. Daarnaast onthoudt het de recente nummers, zodat ze met een enkele tik te activeren zijn.

Geïntegreerde videoconferenties

Ontmoet iedereen in de wereld rechtstreeks vanuit uw browser, in een oogwenk. Bouw sterkere klantrelaties en meeslepende teamsamenwerking op met directe uitnodigingen voor links, HD-audio en -video, delen van schermen, teamchat tijdens vergaderingen en nog veel meer.

Word ook Yeastar reseller!