Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, of niet meer juist is. De samensteller en beheerder van deze website evenals de auteurs van de op deze site opgenomen informatie sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op deze site beschikbaar is.

Bepaalde verwijzingen op deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover de samensteller en beheerder van deze website geen controle heeft. Hij draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die servers.

Rechthebbenden van andere websites die bezwaar hebben tegen koppeling op deze website naar hun website, wordt verzocht contact op te nemen zodat -na goed overleg- desgewenst de bewuste link(s) verwijderd kunnen worden.